Tornbygruppen

Affärsstaden Media AB

Affärsstaden Media AB

Affärsstaden är regionens ledande affärsmagasin. Elva gånger om året levererar vi intressanta artiklar om

och med regionens näringsliv. På nätet följer vi upp intressanta nyheter från hela regionen. Som annonsör når du en intressant och köpstark målgrupp med intresse för näringsliv och affärer.

Är man över 450 000 invånare har man rätt till ett riktigt affärsmagasin. För första gången har nu regionen ett riktigt affärsmagasin. Ett magasin som lyfter fram alla aspekter av vårt näringsliv, som ger dig såväl intressanta personporträtt som övergripande trender och intressanta reportage. Med Affärsstaden når du som annonsör ut till en intressant och köpstark målgrupp med intresse för näringsliv och affärer. Du når dom elva gånger om året, och du når dem när de verkligen har tid att läsa. På tåget, vid flyget, på olika konferensanläggningar, under lunchen i centrala staden osv. Dessutom via posten till ca 3000 företag i regionen.

Följ oss i print och på web, alltid med intressanta artiklar om regionens näringsliv och personligheter. Efter fyra år ser vi fortfarande en ökning av antalet annonsörer, och responsen från läsarna är inspirerande.

Adress
Gjuterigatan 1D
582 73
Linköping
Logga in

Du loggar in med de uppgifter du fått från styrelsen. Har du inte något inlogg kan du ansöka om inlogg här.