Tornbygruppen

Nordic Wellness

Nordic Wellness

Vår mission – Våra medlemmar och personal skapar glädje, rörelse och styrka tillsammans.
Vår version – Vi jobbar ständigt för att utveckla och bli en större del av den globala hälsan.

Vårt mål

Nordic Wellness skall alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare.
Tillsammans med våra världsledande leverantörer, licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare och övrig personal vill vi skapa de bästa förutsättningarna för branschen.

Våra kärnvärden

Fun, Movement, Strong, Together
Genom att arbeta som ett enhetligt lag genom våra kärnvärden Fun, Movement, Strong och Together visar vi våra värderingar och vad vi står för. Glada receptionister, instruktörer och personliga tränare är grundläggande för att det ska vara inspirerande och roligt att träna hos oss. Lyhördhet och genuin sammanhållning visar vår tro på laget och att vi tillsammans med våra medlemmar kan flytta gränserna och vara utmanaren på marknaden.

Starka rötter

Vi startade med tomma händer 1997 i en liten och sliten källarlokal på Backaplan i Göteborg. Här har vi under spartanska förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness – en av Sveriges största och starkaste träningskedjor med över 100 klubbar.

Det vi har lärt oss längs vägen är att man kommer långt om man är beredd att svettas för det. Att hårt arbete ger resultat är något som också speglar vårt dagliga arbete och vår syn på hur man når sina mål. Därför lägger vi mer kraft än andra på att utbilda och stärka vår personal, utveckla våra träningsformer, uppgradera våra maskiner och knyta de bästa instruktörerna och personliga tränarna till oss.

Snabbt fotarbete

Det har aldrig varit vår grej att stå still eller sätta oss nöjda. Det ligger i vår natur att utmana och hela tiden röra oss framåt. Därför scannar vi dagligen marknaden för att upptäcka nya trender, träningsformer, produkter, branscher och samarbetspartners som kan vara till fördel för våra medlemmar. Vår flexibilitet och vårt snabba fotarbete gör att vi vinner ny mark och ställs inför nya möjligheter varje dag. Vi ser det som var mans och kvinnas rätt att få röra på sig och förbättra sin hälsa. Kan vi bidra till det genom bredare utbud, fler lokala klubbar och humana priser är ingen gladare än vi.

Hållbar inspiration

En av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion. Motivationen är helt avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. Vi tror därför på hållbar träning och skruvar jämt på nya lösningar för att göra våra lokaler, maskiner och pass ännu mer tilltalande. På Nordic Wellness möter man alltid ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. Det ska vara kul och stimulerande att komma hit, vare sig det handlar om att fika med kompisarna eller att testa sina gränser.

Lyhörd gemenskap

Bakom våra framgångar ligger det många år av blod, svett och tårar. Även om vi har blivit en av de största träningskedjorna så har alla våra klubbar samma målbild – vi ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa. Tillsammans med våra medlemmar ska vi och våra licensierade instruktörer, välmeriterade personliga tränare, sjukgymnaster och kostrådgivare fortsätta att utvecklas för att säkerställa att vi har branschens bästa och mest hälsosamma träningsformer. Genom att vara lyhörda och fungera som ett lag kommer vi att lyckas med det.

Adress
Östra Svedengatan 29
582 72
Linköping
Logga in

Du loggar in med de uppgifter du fått från styrelsen. Har du inte något inlogg kan du ansöka om inlogg här.