Tornbygruppen

RTL Ekonomi och Revision

RTL Ekonomi och Revision

Vi är ett lokalt kunskapsföretag med nationell tillhörighet genom Klara Consulting. Vi är duktiga revisorer, redovisnings- och lönekonsulter samt rådgivare med lång erfarenhet av mindre och medelstora företag. Vår vision är att vara det bästa alternativet för ägarledda företag och deras ägare.

Personligt engagemang, hög tillgänglighet och bred kunskap gör oss till en trygg samarbetspartner för långsiktiga relationer. Vi är medlemmar Branschorganisationerna FAR och SRF konsulterna. Vi har även ett väl utvecklat samarbete med och tillgång till experter inom olika kompetensområden.

Vår kundinriktning har alltid varit mindre och medelstora ägarledda företag främst i Östergötland. Vi har kunder inom nästan alla branscher. RTL har varit ägarlett sedan starten 1976 fram till sommaren 2023, då vi blev starkare och större tack vare vårt samgående med och ägande i Klara Consulting. Samtidigt som vi fortsätter att vara ett lokalt företag har vi numera tillgång till allt det goda den stora koncernen kan bidra med.

Adress
Roxviksgatan 5
582 73
Linköping
BOX: 1933
582 73
Linköping
Logga in

Du loggar in med de uppgifter du fått från styrelsen. Har du inte något inlogg kan du ansöka om inlogg här.