Tornbygruppen

Stormtrivs

Stormtrivs

Stormtrivs är ett etablerat bolag med över 10 års branscherfarenhet, och vi skräddarsyr lösningar utifrån våra kunders behov.

Vår verksamhet är fördelad på städtjänster för privat- och företagskunder och vi erbjuder en mängd tjänster som tex städning av privatbostäder, kontorsstädning, byggstädning, flyttstädning, fönsterputsning, golvvård, trappstädning och städning av industrilokaler.

En vanlig dag på jobbet håller vi rent i privatbostäder, vårdcentraler, sjukhus, förskolor & skolor, kontor, fabriker och det mesta däremellan.
Stormtrivs lämnar alltid en nöjd kundgaranti och vi är en schysst arbetsgivare med bra villkor och försäkringar för våra medarbetare. Det leder till att de som utför våra tjänster är proffsiga & engagerade!

Nyckeln till Stormtrivs framgång är ett ständigt kvalitetstänk som genomsyrar alla delar av vår verksamhet, från internutbildningar till valet av städprodukter. Vi har byggt vår verksamhet kring att göra det bättre för miljön och för våra kunder och medarbetare.

Stormtrivs är sedan lång tid tillbaka miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas vilket är ett bevis för att vi verkar för en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning. Vi använder självklart miljömärkta produkter och vi minskar ständigt användningen av kemikalier.

Stormtrivs önskan och målsättning är att våra kunder får tid över till annat!

Adress
Roxengatan 13
582 73
Linköping
Logga in

Du loggar in med de uppgifter du fått från styrelsen. Har du inte något inlogg kan du ansöka om inlogg här.