Tornbygruppen

Torn1

Torn1

Ambitionerna är höga.
Maten ska lagas av ekologiska och lokala råvaror.

Det ska finnas såväl traditionell husmanskost som vegetariskt, och allt ska hålla högsta hantverksmässiga kvalitet. Gourmetmat utan krångligheter helt enkelt.

Men vi nöjer oss inte där. För oss är det inte bara viktigt vad man äter, utan även var man äter. Vi vill att ett besök hos oss ska kännas som något utöver det vanliga. Därför är vi extra stolta över våra vackra lokaler i det gamla slakteriet i Tornby, Linköping.Ett besök hos oss ska vara en både estetisk och gastronomisk upplevelse. Vision och smak – hos oss tillfredsställs dina viktigaste sinnen! Kom hit redan idag så stillar vi även din nyfikenhet!

Ett event ska vara en minnesvärd händelse – något att se fram mot och något att se tillbaka på med glädje! I våra unika konferenslokaler ordnar vi evenemang som alltid strävar efter att överträffa era förväntningar. Vi är vana vid allt från mässor, mingel och kick-off för företag i alla storlekar till utställningar och galamiddagar. Tillsammans med olika eventbolag från Linköping arrangerar vi det mesta! ”Vi har lokaler upp till 500 personer.”Ett event ska vara en minnesvärd händelse – något att se fram mot och något att se tillbaka på med glädje!

Adress
Tornbyvägen 1
582 73
Linköping
Logga in

Du loggar in med de uppgifter du fått från styrelsen. Har du inte något inlogg kan du ansöka om inlogg här.